top of page
logoWit

Ontwerp en aanleg van stadstuinen en dakterrassen in Antwerpen

Aangelegd dakterras
Dakterras

Dakterrassen

Woont u in de stad zonder tuin of balkon, maar hebt u wel een plat dak? Houdt u van de zon en de buitenlucht? Of heeft u misschien wel al een tuin of een balkon, maar zou u ook graag optimaal gebruikmaken van uw platte dak? Wat uw reden of plan ook moge zijn, wanneer het op dakterrassen aankomt, is Groengaard de partner bij uitstek.

Bij ons kan u rekenen op meer dan 20 jaar aan ervaring met het ontwerpen en aanleggen van unieke dakterrassen. Van kleine terrasjes om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte in en rondom uw appartement tot grote dakterrassen met luxe afwerkingen op maat, het is allemaal mogelijk. Wij gebruiken onderhoudsarme en hoogwaardige materialen en producten, zodat u zo lang mogelijk zorgeloos kan genieten van uw dakterras.

Stadstuinen

Uw eigen plekje om in alle rust van het zonnetje te kunnen genieten? Een nieuwe invulling van uw dak om met vrienden en familie in de buitenlucht te kunnen zitten? Of misschien vindt u het simpelweg mooi om meer groen te hebben in en rondom uw woning? Ongeacht uw plannen is de wens om een stadstuin aan te laten leggen vaak het resultaat van de wens om, zelfs in de stad, meer buiten te kunnen zijn. Een plek binnen en buiten samensmelten

Dat begrijpen wij bij Groengaard heel goed en daarom helpen wij u graag bij het realiseren van uw wensen en ideeën. We werken altijd op maat en we stemmen de werkzaamheden af op uw leven. Zo kan u bijvoorbeeld kiezen voor een moderne tuin met designertouches, voor een meer rustiek ontwerp of voor een kindvriendelijk design inclusief geïntegreerde glijbaan. Het is maar net wat u wil.

Naast het ontwerpen en aanleggen van stadstuinen kan u daarna ook een beroep op ons doen voor het onderhoud. Zo kan u optimaal genieten van uw eigen groene stadsoase in Antwerpen zonder dat u hoeft om te kijken naar de verzorging ervan. Dat doen wij bij Groengaard met plezier, dus twijfel zeker niet om contact met ons op te nemen om het samen over uw nieuwe stadstuin te hebben.
 

Stadstuin

Benieuwd naar wat Groengaard voor u en uw huis kan betekenen? Twijfel niet om contact met ons op te nemen en een offerte aan te vragen, gratis en vrijblijvend! Onze deskundige medewerkers bespreken samen met u de mogelijkheden en van daaruit kan een vervolg gepland worden, als u dat wenst.

Voor de aanleg van uw dakterras of stadstuin in Antwerpen moet u bij Groengaard zijn! Vraag nu een gratis offerte aan.
bottom of page