top of page
logoWit

Specialist in bloemen en planten in Antwerpen

Aanbod bloemen in de winkel

Laat u betoveren door onze bloemen- en plantencreaties! 

Naast het ontwerpen en aanleggen van dakterrassen en stadstuinen zijn wij bij Groengaard ook gespecialiseerd in het samenstellen van boeketten en andere bijzondere bloemendecoraties. Al meer dan 20 jaar lang leveren wij unieke creaties die gemaakt zijn in onze eigen winkel, vlak bij het Museum van Schone Kunsten en tal van andere galeries in hartje Antwerpen.

Winkel Groengaard

Meer dan 20 jaar ervaring

Deze kennis en ervaring helpen ons vanzelfsprekend ook veel bij het ontwerpen van stadstuinen en -oases op basis van uw specifieke wensen en noden. U kan met ons aanbod bloemen en planten vrijwel alle kanten op, waardoor het uiteindelijke resultaat precies afgestemd zal zijn op uw voorkeuren. Die zijn altijd leidend, want de klant is en blijft koning bij Groengaard.

Ook exotische bloemen en planten zijn ons niet vreemd

Fan van exotische bloemen en planten? Wij ook, onze liefde voor bloemen en planten kent geen grenzen. Breng een stukje vakantie in huis met ons veelgevraagde aanbod aan exotische bloemen en planten. Denk maar aan de Protea (aka Suikerbossie), nationale bloem uit Zuid-Afrika of rozen uit Ecuador, met hun impressionante bloemknoppen en kleurenpracht.

Boeket met Protea

Ten slotte kan u bij ons ook terecht voor een uitgebreid assortiment materialen en producten voor de aanleg en aankleding van tuinen. Dat gaat van potten en vazen tot hangobjecten en beeldjes, om maar enkele voorbeelden te noemen. Wij verwerken deze in onze eigen, unieke visuele stijl die zich het best laat omschrijven als de perfecte mix van cultuur en natuur.

Laat u verrassen door de bloemen- en plantencreaties van Groengaard in Antwerpen! Kom snel eens langs bij onze winkel.
bottom of page